Mrt

Bölgemizde bulunan ilkokullar ziyaret edilerek okul tanıtımımızı yaptık. Ayrıca bastırdığımız okul tanıtım broşürlerimizi öğrencilere dağıttık. Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi ziyaret edilerek okul tanıtım broşürlerimizi verdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

LGS 2024 BİLGİLENDİRME

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem  1. Yazılı Yoklama Ortak Sınav Takvimi

Mrt

İlçe geneli LGS deneme sınavı okulumuzda başarıyla uygulandı.

Mrt

Okul geneli yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize Başarı Belgesi verildi.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdaki kadın öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Mrt

Öğrencilerimizin genel durumunu görüşmek amacıyla 2023-2024 Eğitim öğretim yılı II. Dönem sınıf veli toplantılarımızı 7 Mart Perşembe günü saat 15.10'da yaptık.

Mrt

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında 7 Mart Perşembe günü saat 14.00'te okulumuzda  Deprem ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. İkaz sirenlerinin ardından 2 dakika içerisinde kontrollü bir şekilde okul bahçesine çıkarak binamızı tahliye ettik.

Mrt

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Ortaokul Kategorisinde okulumuz 6.Sınıf öğrencisi Zeynep TUĞUÇ İlçe 3.sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ana Sınıfı A Gurubumuz "Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği" ile  "Cümle Tamamlama Etkinliğini" gerçekleştirdiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ana Sınıfı B Gurubumuz "Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği" ile  "Cümle Tamamlama Etkinliğini" gerçekleştirdiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  "Anlamını Bul Etkinliği" gerçekleştirildi. Proje kapsamında öğrencilerle eğlenceli bir etkinlik yapıldı.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ (DEDE KORKUT)

OCAK AYI KONUMUZ: DEDE KORKUT OKUMALARI

FAALİYET ADIMLARI:

• Öğrenci Dede Korkut Hikayelerini okur.
  • Hikayelerden anahtar kelimeler belirler.
  • Öğrenci anahtar kelimeleri kullanarak yeni bir hikaye yazar.

Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ tanıtım filmini izlemek için TIKLAYINIZ.

MUTLU OKUMALAR ÇOCUKLAR..