Ekm

Değerler eğitimi kapsamında ayın değeri olarak belirlediğimiz kültürel mirasa sahip çıkma konulu pano hazırlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri tarafından Hoşgeldin Sonbahar etkinliği düzenlendi.

Haz

Okulumuz öğretmenler odasında "Öğretmenlik Mesleği" isimli konferans gerçekleştirildi.Konferansa velilerimiz,öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katılım gösterdi.Peygamber mesleği öğretmenliğin kutsallığı ,gelişimi ve mesleğimizin günümüzdeki durumu konuşuldu.

Haz

May

Okulumuzda on bir ayın sultanı ramazan ayında öğrencilerimiz ve velilerimizle daha sıcak bir ilişki yakalamak için iftar programları düzenlendik."Ramazan Bereketi" projesi kapsamında öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerin katılımıyla ramazan coşkusunu doyasıya yaşadık.Hergün bir sınıfımızın velileri ,öğrencileri ve öğretmenleri bir araya gelerek birlikte iftarlarını açtılar.İftar sonrası çay sohbetlerinde öğretmenler ve idareciler olarak velilerimizi ve öğrencilerimizi dinledik.Razamazan Bereketi Projesini düzenleyen başta idarecimiz Leyla AKDAĞ ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Eğitim öğretim yılında il-ilçe ve okulda başarı gösteren öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi.Yarışmalarda derece yapan denemelerde başarı gösteren ve örnek davranışlarıyla arkadaşlarına örnek olan öğrencilerimize  ödüllerini , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ASLAN ve Kızıltepe'nin çeşitli okullarında görev yapan okul müdürleri tarafından takdim edildi.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN'ın katılımıyla yıl sonu sergimizin açılışı yapıldı.Sergimizde görsel sanatlar ve teknoloji tasarım dersinde öğrencilerimizin ortaya çıkardığı ürünlerin gösterimi yapıldı.Başarılı bir yılı arkamızda  bırakırken öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ortaya çıkardığı ürünler büyük beğeni topladı.Sergimize katılan Ahmet ASLAN ve değerli okul müdürlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz rehber öğretmeni Mesut AYSEL tarafından 8.sınıflarımızda ilçemizde bulunan liselerin tanıtımı yapıldı.Öğrencilerimize lise türleri hakkında bilgi verildi.Okulların tanıtımfilmleri izletildi.

May

Kültür Turizm Bakanlığının düzenlemiş olduğu "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın " projesi kapsamında Mova Parkta yüz öğrencimiz sinemayla buluştu.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

8.sınıf öğrencilerimiz tarafından 5,6 ve 7. sınıftaki öğrencilerimize "Müslümanların bilime katkıları" konulu seminer verildi.Seminerde öğrencilerimize büyük islam alimleri ve eserleri tanıtıldı.Dünya medeniyetinin müslüman bilim adamlarının çalışmaları üzerine inşa edildiği öğrencilerimize anlatıldı.Ali KUŞCU,Battani,Biruni,Cabir Bin HAYYAN,Cezeri,Farabi,Fergani,Harezmi,İbn-i FİRNAS,İbn-i HALDUN,İbn-i HEYSEM,İbn-i NEFS,İbn-i SİNA VE Piri REİS gibi büyük müslüman bilim adamlarının trigonometri,matematik,felsefe,cebir,astronomi,tıp,coğrafya alanındaki çalışmaları öğrencilerimize akranları tarafından anlatıldı.

Anasınıfı öğrencilerimizin etkinliği.

May

Okulumuz öğretmeni Mevlan TAŞKIN öğrencilerimizle birlikte teravih namazı kıldı.Öğrencilerimize cami adabı ile ilgili bilgi vererek teravih öncesi ve sonrasında öğrencilerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdi.Öğrencilerimiz teravih namazı kılarak cemaatle namaz kılmanın şuuruna vardılar.

May

Teknoloji ve tasarım dersinde öğrencilerimizin yapmış olduğu tasarımlar.

May

Ramazan ayını dolu dolu geçirmek için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için program oluşturduk.

May

Ramazan ayı boyunca hergün 1 dua ponosu.Ramazan ayı boyunca dualarımızı hep birikte tamamlayacağız.Emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.